Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Nog meer SMS’en voor talent

Talentscout.nl- DE site om je talent te testen! 0909-0220 (80ct p/m) is de nieuwe site van Idols-juryvoorzitter HenkJan Smits. Hier kun je eigen muziek uploaden, waarna deze door de talentscout wordt beoordeeld zodra je voldoende stemmen hebt van bezoekers van de site. Het idee is aardig, de uitwerking minder. Stemmen geschied namelijk via (dure) SMS’jes. Het lijkt echt dat muziek tot op de bodem commercieel moet worden uitgemolken. Cd’s zijn duur en nu kost het je zelfs al een vermogen om muziek te mogen beoordelen… (als je dat zou willen).

Ook is de site slecht beveiligd, getuigen een aartikel op WebWereld en werkt hij (bij mij) niet goed in Mozilla/Epiphany. Het is natuurlijk ook erg moeilijk een goede site te ontwerpen.

Comments are closed.