Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Fedora Core 2 uitgebracht

Gisteren heeft het Fedora Project de tweede versie van de distributie Fedora Core uitgebracht. De nieuwe versie heeft als belangrijkste vernieuwing de 2.6-kernel, ondersteuning voor SELinux, Gnome 2.6, KDE 3.2.2, ALSA-ondersteuning en vervanging van XFree86 door X.org’s XServer. Ook is OpenOffice.org zodanig aangepast dat het uiterlijk conform de rest van de desktop omgeving is:

Fedora Core 2 - OpenOffice.org

Ik heb alle cd’s inmiddels op m’n laptop staan en ga ze morgen of overmorgen even branden om dan vervolgens de nieuwe versie van m’n favoriete distro te installeren.

One Response to “Fedora Core 2 uitgebracht”

  1. May 20th, 2004 at 0:26

    Felix says:

    Ik heb een begin gemaakt met de review van FC2, het is nog erg in de beginfase. Ik wil in ieder geval dat hele extra software installeren grondig herschrijven etc, misschien heb je zin om er ook een stukje van te fixen 🙂

    http://projects.tuxed.net/fedora/fc2.html