Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Update naar nieuwe WordPress

Ik heb zojuist de blogsoftware aangepast aan de nieuwe versie van WordPress. De software waarop deze weblog nu draait is versie 1.2. Tevens luidt deze aanpassing het einde van de weblog-vakantie in. De afgelopen weken heb ik weinig geschreven op deze site. Dit zal vanaf nu weer veranderen en ik hoop regelmatig nieuwe updates te gaan doen.

Ik ben van plan om de weblog wat aan te passen. Ik wil ook entries in het engels doen die (mogelijk onder een andere url) beschikbaar zijn voor niet-Nederlanders. De bedoeling is dat het in feite een Engelse versie van de weblog gaat worden die dus grotendeels dezelfde inhoud zal hebben.

De upgrade naar de nieuwe software is weliswaar doorgevoerd, maar dit betekend niet dat er nu een tijd niets aangepast zal gaan worden. De layout zoals deze nu is vind ik persoonlijk lelijk. Dat ga ik du saanpassen. Tevens is de interface taal volledig in het Engels, dat ga ik sowieso veranderen. De kleuren en de layout wil ik ook wat gaan aanpassen.

Comments are closed.