Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Rant op winkel

Gisteren was m’n horloge precies vier jaar oud. Dat was ook precies de dag dat ik m’n horloge op kon halen bij de juwelier die er een nieuwe batterij in zou zetten. Helaas bleek dit erg ingewikkeld.
Ik had m’n horloge bij de Siebel in Eindhoven gebracht, aangezien hij ook bij deze winkel (maar dan in Goes) is gekocht. Ze konden het batterijtje niet ter plekke verwisselen, omdat het horloge niet open wilde. Dus zouden ze het opsturen naar een reparatiecenter of zo, alwaar het horloge ook waterdicht gemaakt zou worden. De kosten hiervan zouden 20 euro zijn, wat ik op zich redelijk vond.
Twee weken nadat het horloge was opgestuurd werd ik gebeld dat het apparaat niet waterdicht gemaakt kon worden, omdat de knoppen krom zouden zijn. Dit verbaasde mij enigszinds, aangezien de knoppen altijd perfect werkten. Het vervangen van de knoppen zou 115 euro kosten. Ik vond het echter niet nodig om de knoppen te vervangen en dus zei ik dat alleen het batterijtje moest worden vervangen en dat het horloge niet waterdicht gemaakt hoefde te worden. Twee dagen later werd ik gebeld dat ik m’n horloge kon komen ophalen.
De dag later haalde ik het horloge op. De verkoopster zei dat er niets aan het horloge gedaan werd, maar ik zag gelijk dat het horloge weer liep waarop ik dus zei dat zo te zien wel het batterijtje was vervangen. Bij thuiskomst bleek echter dat ik niet meer in staat was om het horloge gelijk te zetten omdat de knoppen niet meer werkten. Vandaag ben ik dus daarom weer teruggegaan naar de winkel en heb dit probleem duidelijk gemaakt. Helaas werd ik hierop afgescheept met de opmerking dat er niets met het horloge was gedaan en het dus niet hun schuld was. Daarop zei ik dat hij nu wel weer liep en dat ze hadden gezegd dat de knoppen krom waren. De dame die mij hielp zei hierop dat het feit dat ze hem open hebben gemaakt de reden is dat de knoppen niet meer werken omdat ‘er stof verplaatst is’. In eerste instantie zei ze dat er niets aan kon worden gedaan, later bleek dat het voor 115 euro kon worden gerepareerd. Dit zou ik moeten betalen.
Lekkere service SIEBEL!!!

Ik heb besloten dat ik morgen bij een ander filiaal ga informeren wat zij er van vinden. Daarna ga ik maandag waarschijnlijk weer in Eindhoven bij de Siebel langs om ervoor te zorgen dat het probleem wordt verholpen, maar dat ik echt geen 115 euro hiervoor ga betalen.

4 Responses to “Rant op winkel”

 1. November 6th, 2007 at 11:28

  HjwqOggg says:

  breast augmentation colorado
  breast augmentation colorado

 2. November 8th, 2007 at 10:23

  DewOyggg says:

  alamo car code discount rental
  alamo car code discount rental

 3. November 9th, 2007 at 16:31

  SqXjyggg says:

  .
  .

 4. November 17th, 2007 at 19:41

  WOxUykok says:

  hkhkjhkhkjJKJ