Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Demonstratie AEL

De AEL, volgens mij de gevaarlijkste Nederlandse organisatie sinds de CD, gaat 22 februari demonstreren tegen het Franse ‘hoofddoekjes’ verbod. Volgens de AEL is dit namelijk disriminerend (het geld alleen voor iedereen, dus ik mis even het discriminerende aspect). En, tot mijn grote vreugde en verbazing, zijn er nog mensen die er tegen in het geweer komen ook! De slogen van de demonstratie van de AEL: ‘Muslims unite! Defends our rights!’.

Ik ben niet tegen discriminatie of islamieten en dergelijke in het algemeen, maar ik vind wel dat we niet moeten veranderen in een islamitische staat en een beetje veilig over straat moeten blijven kunnen. Iedereen dient zich maar aan de wetten en regels te houden. Helaas zijn sommige reacties op Geenstijl van bedenkelijk niveau… en pure discriminatie. De AEL lijkt vooral als doel te hebben om Moslims maar zo zielig mogelijk te laten lijken. Hun site staat vol met uitspraken die volgens hun demoniserend en discriminerend zijn tegenover Moslims. In mijn optiek is dit gewoon het gedrag van een verwend kind. In Nederland worden volgens mij toch weinig beperkingen opgelegd tegen allochtone burgers. Dit is een goede zaak, maar ga dan niet lopen klagen. Het lijkt wel of ze van mening zijn dat ze beter moeten worden behandeld dan Nederlanders. Wat niet erg in hun voordeel werkt is dat ze geweld volgens hun FAQ niet per definitie afkeuren. Ze zijn dus van mening dat ze zo erg benadeeld worden dat geweld gerechtvaardigd is. Ik vraag me dan serieus af wat je in dit land doet.

Comments are closed.