Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Eindexamen uitslag

Vandaag kregen veel middelbare scholieren de uitslag van het eindexamen. Mieke, mijn vriendin (voor de mensen die me niet kennen ofzo :P) heeft ook examen gedaan. Voor Engels, Natuurkunde, Wiskunde B en Scheikunde heeft ze als eindcijfer een 8 (op VWO-niveau). Volgens mij is dat wel behoorlijk goed, zeker als je bekijkt dat ik voor Natuurkunde weliswaar een 8 had, maar voor Wiskunde B een 6 en voor Scheikunde een 7. Het grootste verschil is echter dat ik HAVO deed… Ik voel me nu niet echt de slimste op aarde (niet dat dat anders wel is, maar nu zeker niet). Als ik al in staat ben om Informatica op universitair niveau te studeren (ik zeg duidelijk niet halen 😛 ) vraag ik me af wat je met zo’n eindlijst wel niet moet kunnen 😛

Haar volledige cijferlijst is hier te vinden.

Comments are closed.