Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Nieuwe kamer

Ik heb even snel een website in elkaar geknutselt waarop de voortgang/vernieuwingen aan onze nieuwe kamer in Eindhoven worden bijgehouden. De site is niet dynamisch, maar gewoon in HTML. Als het goed is is het W3C compliant HTML 4.0 (nog niet gevalideerd echter). De layout wordt bijna volledig door CSS geregeld, zodat er geen overbodige tabellen worden gebruikt. Hoewel de extensie .php is, zijn alle pagina’s plain html. PHP wordt alleen gebruikt om het menu te includen. Vooral het menu vind ik persoonlijk erg grappig.. een pagina met behulp van CSS opmaken is eigenlijk veel makkerlijker dan met plain-HTML en dus met behulp van tabellen. Zelfs het lijntje rond het menu is door middel van CSS gemaakt. Voor de meeste is dit waarschijnlijk al gesneden koek, maar ik ben niet zo’n webdesigner, dus voor mij is het nieuw 🙂

De pagina is hier te vinden. Hij is nog niet helemaal up-to-date, maar dat zal binnenkort opgelost worden.

Comments are closed.