Martin @ Blog

software development and life.

Flower

Sony-directeur valt Microsoft af

EE Times -Sony seeks life for Vaio beyond PC
“Other than XP,” said Kimura, “Microsoft has failed in its every attempt, including Windows CE and .NET initiatives” to extend the Windows platform into the consumer market. “We don’t see any of those new initiatives [becoming] a major success.”

Sony gaat het VAIO-merk ook gebruiken voor apparaten die niet onder de aanduiding ‘pc’ vallen, zoals muziek- en videoafspeel apparatuur. Het belangrijkste punt volgens de EE-Times is dat Vaio ook gebruikt gaat worden voor apparaten die niet onder Windows XP werken. Helaas heeft het bedrijf hiervoor in de plaats een eigen proprietair besturingssysteem ontwikkeld. Linux zal Windows XP niet gaan vervangen, maar hoogstens gebruikt gaan worden op enkele kleine apparaten.

Comments are closed.